Reparatii Acoperisuri

Daca aveti un acoperis din tigla ceramica, tigla tip Bramac veche sau noua sau chiar tigla romb din azbest iar pe alocuri se infiltreaza apa, nu trebuie neaparat schimbat in totalitate! Ar fi o decizie inteleapta sa  apelati la serviciile noastre de reparatii acoperis...

Pentru acoperisurile învelite cu tigla ceramica sau tigla de beton presat, de regula, "problemele" apar în jurul cosurilor de fum, în dolii, pe lânga lucarne, pe portiuni cu panta foarte mica, pe langa iluminatoare sau pot fi datorate tiglelor  sparte sau chiar deplasate.

Pentru repararea unui acoperis cu asemenea defectiuni, se decoperteaza tigla în zona cu infiltratii, se inlocuieste astereala (daca este cazul), se monteaza folia anticondens si stinghiile de lemn iar tigla se aseaza la loc, eventual se completeaza cu tigla noua. Elementele din tabla galvanizata se vor schimba daca uzura acestora poate induce ulterior la aparitia altor infiltratii. Ulterior, se verifica starea tiglelor pe toata suprafata acoperisului, se curata jgheaburile si doliile de praf, frunze, etc. pentru a nu obtura calea apei pluviale, ce poate duce la infiltratii.

Se recomanda o verificare anuala a acoperisului din tigla ceramica sau tigla din beton, în special toamna.

Va garantam executii profesionale, la preturi corecte.