Montaj acoperis

Acoperisul este parte integrata in orice cladire si are un rol extrem de important: protejeaza cladirea si tot ceea ce se gaseste in ea de capriciile vremii.

Un acoperis bine construit, cu tigla de buna calitate, poate proteja impotriva ploii, impotriva ninsorii, impotriva soarelui si impotriva altor factori externi, cum ar fi pasarile, insectele sau zgomotul.

Ce trebuie sa ai in vedere atunci cand iti construiesti sau atunci cand iti repari acoperisul?

Exista 2 elemente esentiale:

 • Alegerea unor materiale de foarte buna calitate;
 • Alegerea unei echipe cu experienta care sa monteze toate aceste materiale, respectand cu strictete toti pasii.

Montam tigla metalica si acoperisuri de tabla, bazandu-ne pe o experienta vasta in domeniu

Montare tigla metalica

Din fericire ai ajuns unde trebuie! Iti punem la dispozitie o echipa cu experienta, care te poate ajuta sa te bucuri de un acoperis 100% functional, care te protejeaza impotriva umezelii, impotriva caldurii, impotriva frigului si impotriva zgomotului.

Suntem specializati in tot ceea ce inseamna manopera montaj acoperisuri si ne place sa lucram cu tigla metalica, cu tabla zincata dreapta, cu tigla de tip Lindab, cu tabla zincata plana faltuita sau cu sindrila bituminoasa.

Tratam orice proiect cu maxima seriozitate, in asa fel incat sa reducem riscurile de a aparea probleme cu acoperisul catre zero.

De ce tigla metalica si tabla?

Pentru ca metalul are foarte multe avantaje in comparatie cu materialele ceramice, folosite pe post de invelitoare de-a lungul a sute de ani. Avantajele tiglei metalice sunt urmatoarele:

 1. Are un pret mai mic decat cel al tiglei ceramice, indiferent de grosimea pe care o are;
 2. Este usoara. Este un aspect extrem de important, deoarece poate proteja structura casei impotriva solicitarilor date de greutate. Greutatea unui metru patrat de tigla metalica este de doar 4 – 4.5 kg;
 3. Poate veni in foarte multe culori, oferind posibilitatea personalizarii acoperisului. Poti opta pentru tigla metalica lucioasa sau mata si ai de ales dintre peste 25 de culori;
 4. Are o durata de viata mare. In general, durata de viata a unui acoperis din tigla metalica bine montat este de peste 30 de ani. Unele ajung cu usurinta chiar si la 50 de ani;
 5. Se monteaza usor si rapid. Montam acoperisurile de tigla metalica impreuna cu toate celelalte elemente necesare ( jgheaburi, iluminatoare, parazapezi, burlane, bureti de etansare, etc ) in doar cateva zile;
 6. Este 100% reciclabil. Practic, dupa ce perioada de exploatare a tiglei trece, aceasta poate fi reciclata cu usurinta.
 7. Nu va trebui sa intretii tigla metalica iar atunci cand este nevoie de o recolorare a acesteia, poti apela tot la noi. Vopsim acoperisurile din tigla metalica in orice nuanta, fie mecanizat, fie manual.

Care sunt dezavantajele tiglei metalice?

Evident, exista si anumite dezavantaje ale acestei tigle, unul dintre ele fiind termorezistenta scazuta. Totusi, exista solutii eficiente pentru izolare, in asa fel incat confortul de la mansarda sa creasca considerabil.

Cel de-al doilea dezavantaj este faptul ca dupa un anumit timp tigla se decoloreaza. Este un dezavantaj mic, in conditiile in care poate fi colorata la loc intr-un timp scurt si cu costuri minime.

Daca iti doresti un acoperis din tigla metalica sau ai deja unui si vrei sa il repari, poti apela la noi! Venim oriunde in Bucuresti si Ilfov si te asiguram de servicii de cea mai buna calitate.

De ce sa apelezi la noi pentru serviciile de montaj tigla metalica?

 Avem o experienta vasta si o multime de clienti multumiti;

 Oferim transparenta in ceea ce priveste costurile;

 Lucram doar cu cele mai bune materiale, pentru a ne asigura ca acoperisul tau este rezistent impotriva tuturor provocarilor;

 Te ajutam sa iei cele mai bune decizii atunci cand vine vorba despre montajul sau repararea acoperisului casei tale.

Firma noastra este specializata in manopera montaj acoperisuri, montaj tigla metalica, tabla zincata dreapta, tigla tip Lindab, tabla pentru acoperis de orice tip, tabla zincata plana faltuita, sindrila bituminoasa, ferestre de mansarda, iluminatoare si montaj accesorii acoperisuri precum jgheaburi, burlane, parazapezi s.a.m.d.
Pe langa serviciile de montaj tigla metalica de asemenea, efectuam remedieri infiltratii si întretinerea acestor tipuri de acoperis.

CAUTI SERVICII DE REPARATII?
AI AJUNS UNDE TREBUIE !

Aditional lucrarilor mai putem executa:

 • Reparat cos fum, lucarne acoperis tigla metalica
 • Remedieri infiltratii acoperis tigla metalica
 • Schimbarea accesoriilor defectuoase sau gresit montate
 • Inlocuirea suruburilor aplicate necorespunzator
 • Revizii ferestre Velux cu infiltratii
 • Montat banda de etansare pentru coame
 • Montat burete de etansare
 • Vopsirea acoperisurilor de tigla metalica! (Mecanizat).