Constructii acoperisuri Ialomita

  • 1250.00 Lei
    • Fetesti, Ialomita, Romania

Firma noastra ofera servicii de Montaje acoperisuri, Reparatii acoperisuri in ialomita fetesti din sindrila bituminoasa, tabla zincata, tigla metalica , reparatii acoperisuri blocuri, parazapezi acoperis, jgheaburi si burlane,hale industriale sau case particulare in Ialomita pentru orice problema legata de acoperisul tau. Nu ezita sa ne contactezi chiar azi… Peste 366 de clienti din toata tara au apelat la noi cu incredere.
Lucram in judetele:
Județe
●București
●Ilfov
●Constanta
●Prahova
●Argeș
●Brașov
●Ialomița
●Sibiu
●Cluj
●Alba iulia

DE CE NOI ?
Firma noastra executa orice fel lucrare sau reparatie de care ai avea nevoie la acoperisul tau, indiferent de marime sau complexitate , respectand cele mai inalte standarde de calitate din domeniu. Serviciile noastre reprezinta in exclusivitate servicii de reparatii acoperisuri existente deteriorate in timp, afectate de conditiile meteo extreme sau executate defectuos.

Anunţuri asemănătoare

  • Constructii Acoperisuri Bucuresti Sector 1

    Constructii Acoperisuri Bucuresti Sector 1

    Constructii Acoperis Bucuresti Sector 1 (Ilfov) 5000.00 Lei

    Firma noastra ofera servicii de Montaje acoperisuri, Reparatii acoperisuri in Bucuresti Sector 1 din sindrila bituminoasa, tabla zincata, tigla metalica , reparatii acoperisuri blocuri, parazapezi acoperis, jgheaburi si burlane,hale industriale sau c...